На UA: СУМИ відкриють нову виставку живопису

На UA: СУМИ відкриють нову виставку живопису

17 вер. 2018

У холі телестудії суспільного мовника Сумщини – телеканалу UA: СУМИ – 21 вересня відбудеться відкриття виставки живопису Олени Бояровської "Ніколи вчора".

Це вже четверта виставка сумських митців, яку приймає у своїй будівлі Сумська філія Суспільного. Щомісяця тут змінюється експозиція та проводяться зустрічі з авторами картин.

"Ми намагаємося використовувати всі наші площі з максимальною користю, тому від початку літа і до сьогодні надаємо головний хол телестудії місцевим митцям, які можуть поділитися своєю творчістю з сумчанами", – розповідає про ініціативу менеджер Сумської філії Суспільного Олександр Такул.

Відкриття виставки відбудеться у п’ятницю, 21 вересня, о 18:00 за адресою: вул. Петропавлівська, 125 (хол телестудії).

"Зібрані роботи не мають наміру зачепити складні теми. Вони не про пошук сенсу буття, не про великі проблеми. Вони про моменти, які відбуваються щосекунди, щодня. Прості речі, майже непомітні на тлі буремного сьогодення. Буденні життєві реалії, які водночас здатні зігріти холодної осені", – розповідає про виставку авторка робіт Олена Бояровська.

Виставку організовано спільно з художньою галереєю "Наша" на Псільській" й триватиме вона протягом місяця з моменту відкриття.