UA: СУМИ провели святковий марафон та привітали партнерів ранкового шоу

UA: СУМИ провели святковий марафон та привітали партнерів ранкового шоу

3 січ. 2019

Команда програми "На Часі: Ранок" Сумської філії Суспільного підготувала підсумки року, приправлені гумором, музикою, спогадами про найкращі спецпроекти і, звісно ж, подарунками. Це тригодинний святковий марафон, 2 пари ведучих і 12 гостей.

"У нас було багато варіантів підсумкового шоу, але після довгих дискусій, вирішили запросити топових гостей, які протягом року зустрічали ранок з нами. Це люди, які створюють "На Часі: Ранок". Музиканти, спортсмени, театрали, майстри handmade… Вони стали повноцінними членами нашої команди, тому ці 3 години минули майже непомітно", — говорить Христина Бондаренко, лінійна продюсерка UA: СУМИ.

Гості розповідали свої історії, пов’язані з програмою, згадували кумедні випадки. Наприклад, ведуча найспортивнішої рубрики "ФізкультПІДЙОМ" Віталія Алісименко поділилася першим враженням про свою напарницю Маргариту Лисенко: "Коли вона вперше прийшла, то навіть не вміла нормально присідати. Я думала, на цьому випуску все і закінчиться".

Серед фішок ранкового марафону — подарунки для гостей, які підготувала ранкова команда. Кожен отримав велику блискучу кульку із написом "На Часі: Ранок" — яскравий елемент святкового інтер’єру.

Святковий ранок — це два блоки по 1,5 години. На кожен — по парі ведучих. Розмови з гостями доповнювалися короткими відеонагадуваннями веселих моментів з ефірів за весь рік. Також глядачі змогли пригадати й переглянути найцікавіші спецпроекти ранкового шоу цього року: рок-фестиваль "Схід-РОК", джазовий фестиваль "ДжазБЕЗ", культурний марафон "Ніч міста".

Команда "На Часі: Ранок" проводить такі спецвипуски не вперше: минулого року відбувся марафон до Дня телебачення, а на День міста Суми, 1 вересня, ранкове шоу виходило з майданчика просто неба у центрі міста. Для ведучих шоу кожен такий проект — можливість вдосконалюватись і втілювати цікаві ідеї. 

"Кожен захід, який ми проводили, допомагав нам зрозуміти, хто наш глядач, згуртувати команду і не стояти на місці. Кожен захід, як сплеск, після якого ми ставали кращими!", — розповів ведучий "На Часі: Ранок" Сергій Шаповалов.

"Це могла бути інша студія, інші кольори, та це свято не могло б відбутися з іншими людьми! Від студії, кольорів, одягу можна відмовитися, а від такої крутої команди — ніколи! Вдячна за злагоджену і продуктивну працю", — сказала ведуча ранкового шоу Анна Положій.

А ведуча Маргарита Лисенко подякувала колегам за творчий підхід до роботи і святкову атмосферу під час марафону:

"Це був справжній марафон! Ти щасливий і втомлений від кількості гостей та емоцій. Круто, коли твоя робота збирає навколо тебе креативних та амбітних людей з якими йдеш по життю", — сказала Маргарита Лисенко.

Візажистка UA: СУМИ Лілія Шкарупа поділилася враженнями від роботи в команді:

"Приємно працювати з людьми, які люблять експериментувати. Я вдячна за вашу увагу до beauty-підходів і за те, що у цій студії можна реалізувати будь-яку crazy-ідею", — зазначила Лілія Шкарупа.

Гості святкового марафону також поділилися своїми емоціями і враженнями з телеглядачами та командою ранкового шоу.

"Дякуємо, що із самого ранку заряджаєте глядачів позитивом і даєте можливість ділитися інформацією про культурні проекти, які ми реалізуємо в Сумах", — сказали Володимир і Тетяна Нянькіни, засновники родинного театру "Нянькіни" у Сумах.

"Це не просто красивий святково-новорічний жест — відзначити найвідданіших друзів ранкового шоу. Щоб спланувати новий рік життя, треба озирнутись на зроблене. 2018 показав, що сумські "Ранки" мають надійну команду", — підсумувала продюсерка Сумської філії Оксана Кириленко.

Переглянути святковий ефір можна на сторінці UA: СУМИ у Facebook.