Сумська філія Суспільного запускає новий сайт

Сумська філія Суспільного запускає новий сайт

4 лют. 2019

Суспільне у регіонах поширює свою присутність у діджитал просторі. Упродовж кількох місяців інтернет-ресурси регіональних мовників тестували у режимі закритого доступу. З початку року сайти 9 філій Суспільного вже відкриті для користувачів мережі, а нині відкриваються ще 9, в тому числі і сайт Сумської філії. Слідкувати за новинами нашого регіону відтепер можна за посиланням sm.suspilne.media.

На сайті є розділ із телепрограмою на щодень, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна дивитися програми телеканалу UA: СУМИ наживо.

Окремий розділ цифрової платформи присвячений новинам регіону. Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки нового сайту. Також на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом телеканалу або ж подати пропозицію про співпрацю зі Суспільним мовленням.

У майбутньому на сайті з’являться ще й розділи з проектами UA: Українське радіо.

“Поява нового сайту — важлива подія для нас. Він доступний, зручний у користуванні, відповідає сучасним вимогам. UA: СУМИ вже присутні у діджитал просторі. Наша аудиторія звикла до старого сайту, але сподіваємося користувачі гідно оцінять новий, адже його розробили саме для того, щоб покращити спілкування між нами”, — говорить продюсерка Сумської філії Оксана Кириленко.

Нагадаємо, нещодавно Суспільний мовник запустив мобільні додатки для Українського радіо на Android та IOS. Відтепер завдяки додатку suspilne.radio можна слухати всі три радіостанції Суспільного — UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура — у прямому ефірі та в записі.