НеСумНі — команда Суспільного у Сумах запускає подкасти

НеСумНі — команда Суспільного у Сумах запускає подкасти

22 лис. 2021

НеСумНі це історії про молодь, завдяки якій про місто Суми знають в Україні та світі. Ведучий подкастів Віталій Педенко запрошує до розмови спортсменів, науковців та творчих людей. Всі вони живуть у Сумах і кажуть «ні» суму.

Гостем першого випуску став дизайнер Дмитро Дубовик   автор проєкту про пам’ятки Сум, які потребують реставрації чи ремонту. Загалом серія подкастів НеСумНі буде налічувати щонайменше 10 історій.

«Подкасти розраховані на аудиторію віком 20-25 років. У нас вже є багато проєктів, які дивиться, слухає та читає старша аудиторія, але ми хочемо робити цікавий продукт і для юних сумчан, більше взаємодіяти з молоддю. Тому обрали подкасти – зручний формат, популярний у молодих людей», – розповідає керівниця діджитал-відділу Суспільного Суми Анна Скрипняк.

Слухайте подкаст НеСумНі:

Sound Cloud 

Apple Podcasts

Google Podcasts

Megogo Audio

Anchor

Оперативні новини від Суспільне Суми шукайте на діджитал-платформах:  

o    Суспільне│Новини

o    фейсбук-сторінці

o    інстаграм-сторінці; 

o    ютуб-каналі; 

o    телеграм-каналі; 

o    вайбер-каналі.

Нагадаємо, телеканал UA: СУМИ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.