Унікальне виконання Державного Гімну України записали із допомогою Суспільне Суми

Унікальне виконання Державного Гімну України записали із допомогою Суспільне Суми

30 тра. 2022

Тубісти з різних куточків країни об’єдналися та виконали унікальну версію Державного Гімну України. Частину відео записували у студії Суспільне Суми, а монтажем займався журналіст мовника Сергій Шаповалов.

Від Сум у проєкті взяли участь тубісти оркестрів Головного управління Нацполіції у Сумській області та 27-ої реактивної артилерійської бригади.

Музиканти вирішили об`єднатися та підтримати Україну ще у перші дні повномасштабної війни. Для виконання обрали версію Державного Гімну України Скотта Сазерленда. До проєкту лучились 10 музикантів. Охочих було більше, але не всі мали можливості для запису.  

«До Суспільного  звернувся за допомогою керівник оркестру Головного управління Нацполіції у Сумській області Євген Кондаков. Ідея записати гімн у виконанні тубістів сподобалась, тож ми охоче стали партнерами проєкту і допомогли з реалізацією», продюсерка Суспільне Суми Оксана Кириленко.

Більше про проєкт дивіться у відео на фейсбук-сторінці Суспільне Суми.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.

У Сумській області — це телеканал Суспільне Суми та Українське Радіо Суми.

Дивитись і слухати Суспільне Суми онлайн можна на сайті

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

  Суспільне│Новини

  телеграм-каналі; 

  фейсбук-сторінці

  інстаграм-сторінці; 

  ютуб-каналі; 

  вайбер-каналі.