UA: СУМИ влаштували флешмоб за участі 550 школярів

UA: СУМИ влаштували флешмоб за участі 550 школярів

24 кві. 2019

Сумська філія Суспільного провела інтерв’ю-флешмоб "UA: РОЗУМНИКИ". Його учасниками стали понад 550  школярів. Це переможці Всеукраїнських олімпіад, турнірів і конкурсу-захисту науково-дослідних учнівських робіт Малої академії наук.

"Спочатку ми отримали інформацію про те, що до обласного центру на один дь з’їжджаються зі всієї Сумщини переможці Всеукраїнських олімпіад, щоб отримати свої дипломи за перемоги, і їх аж 550.  Ідея флешмобу народилася сама собою, бо дуже захотілося показати всім цих розумників і розумниць, трошки з гумором і наживо”, — каже Оксана Кириленко, продюсерка Сумської філії Суспільного.

Учасники мали продовжити відомий вислів з української літератури, проспівати продовження популярної української пісні чи згадати дещо з точних наук або історії Сумщини. За флешмобом глядачі мали змогу стежити на офіційній Facebook-сторінці та YouTube каналі UA: СУМИ або ж наживо в Сумському обласному театрі драми та музичної комедії імені М. С. Щепкіна.

"Крутий досвід, коли одночасно взаємодієш із такою кількістю людей. Одна справа — інтерв’ю з одним героєм, ну максимум трьома. А тут — 550! І всі хором вони тобі співають. Багато нервували перед підготовкою, але воно того варте. Пробувати нове — завжди круто”, — розповіла Христина Бондаренко, ведуча спецпроекту "UA: РОЗУМНИКИ".

"Це був чудовий досвід роботи на глядача й одночасно на живу публіку, яка тебе бачить і чує. Найбільше запам’ятався хлопчина, який стояв у центрі й відповідав на всі запитання неабияк завзято. Емоції, як завжди на таких дійствах: напруження під час підготовки, але ейфорія після завершення”, — додає ведучий спецпроекту "UA: РОЗУМНИКИ" Дмитро Буряченко.