UA: СУМИ проводить конкурс до Дня вишиванки

UA: СУМИ проводить конкурс до Дня вишиванки

13 тра. 2019

До Дня вишиванки, який відзначатиметься 16 травня, ранкова команда Сумської філії Суспільного влаштовує конкурс «Історія однієї вишиванки». Ідея проста: “Маєш вишиванку з унікальною історією? Розкажи її всім!”

“Організовувати тематичні конкурси та акції, для нашої ранкової команди – не в новинку. Цього року вирішили закликати наших глядачів згадати про українські традиції та подивитися на свою вишиванку не лишень, як на модний must-have. Я думаю, ми знайдемо ту історію, яка зможе спонукати кожного, як мінімум, придбати вишиванку і собі. Як максимум – носити її не лише на свято вишиванки чи на День Незалежності”, —  говорить Христина Бондаренко, лінійна продюсерка UA: СУМИ.

Щоб стати учасником конкурсу, потрібно викласти на своїй сторінці в Facebook чи Instagram фотографію власної вишитої сорочки разом із розповіддю про неї. Можна розказати, від кого вона дісталася, чи це сорочка, зроблена своїми руками, у якій техніці вона вишита, чи використовувалась унікальна викрійка, у яких життєвих ситуаціях вона була поруч. Вимога – тегнути сторінки UA: СУМИ та “На Часі: Ранок” у своїх дописах, аби команда філії змогла побачити та прочитати кожну історію.

“Чиясь прабабуся вишивала сорочку для коханого, хтось беріг мамині візерунки для своїх дітей, інший вірить, що сорочка врятувала його життя на війні. Можливо, ці розповіді, надихнуть когось створити свою власну, сучасну, унікальну вишиванку, про яку через роки згадуватимуть діти чи онуки”, — каже редакторка програми “На Часі: Ранок” Анна Скрипняк.

Автори найцікавіших історій стануть героями програми “На Часі: Ранок”, а також отримають брендовані сувеніри від каналу.