До Сум завітає міжнародний фестиваль Jazz Bez 2019

До Сум завітає міжнародний фестиваль Jazz Bez 2019

9 гру. 2019

У Сумській обласній філармонії 10 грудня в межах фестивалю Jazz Bez 2019 виступить гурт Hans Lüdemann TRIO IVOIRE (Німеччина/Кот-д’Івуар). UA: СУМИ – інформаційний партнер заходу.

В гурті Hans Lüdemann  грають троє музикантів:

Hans Lüdemann - piano
Aly Keita - balathon
Cristian Thome – drums

Цей гурт відрізняється унікальним поєднанням африканського балафону з фортепіано та барабанами. Крім незвичного поєднання інструментів, тріо звело разом дуже різних людей, яким спілкування між собою та з аудиторією приносить велику радість. Ці два фактори створюють на концертах Hans Lüdemann TRIO IVOIRE особливу атмосферу з невичерпною позитивною енергетикою.

Ганс Людеманн – німецький піаніст, композитор і лідер TRIO IVOIRE. Його називають «одним із найоригінальніших і найвиразніших європейських піаністів», або просто – «одним із великих піаністів сучасного джазу». У 2013 році музикант отримав нагороду «ECHO Jazz».

У TRIO IVOIRE голос фортепіано Ганса Людеманна з’єднується з магічними звуками балафону Алі Кейта з Кот-д’Івуару (Малі), чия захоплююча віртуозність та енергія вражають. Він і Людеманн – «товариші по душі», які знайшли один одного через культуру.

Барабанщик Крістіан Томе з’єднує музичні світи зі своїм унікальним звуком на барабанах. Маючи високий індивідуальний стиль, він надає велику ясність навіть найскладнішим ритмічним структурам.

До речі, сум’янам та друзям Urban Lys Крістіан може бути знайомий через спільний із Мар’яною Садовською проект VESNA, на одну з пісень якого у 2017 на Сумщині відзняли кліп.

Для тих, хто не зможе відвідати живий концерт гурту, UA: СУМИ вестиме пряму трансляцію на сторінці каналу у YouTube.