UA: СУМИ – інформаційний партнер міжнародної програми «Активні громадяни»

UA: СУМИ – інформаційний партнер міжнародної програми «Активні громадяни»

3 лют. 2020

У місті Суми з 3 по 7 лютого проводиться табір «Активних Громадян», який об`єднав молодих активістів з усієї України. UA: СУМИ - інформаційний партнер проєкту.

Протягом п`яти днів вони будуть навчатися створювати проекти соціальної дії та ефективно взаємодіяти з владою. Учасники заходу також познайомляться з успішними проектами громадських організацій Сумщини, поспілкуються з представниками адміністрації області.

Цей табір – одна з подій міжнародної програми «Активні Громадяни», яка вже охопила 5000 активістів з усіх куточків України.

Програма націлена на підтримку людей, які мають ідею проєкту соціальної дії для своєї громади. Для них проводять тренінги, котрі допомагають шукати однодумців, об`єднуватись та вести діалог з владою для реалізації задуманого. Потім вони можуть на конкурсній основі отримати фінансування на свої проєкти.

Сьогодні, в день відкриття табору, до студії програми «На Часі; Ранок!» завітали координатор суспільних проектів Британської ради в Україні Олександр Ткачинський та представниця громадської організації «Місто активних громадян» Надія Юрова. Вони розповіли про деталі заходу.

Відеозапис програми можна побачити на сторінці UA: СУМИ у Facebook та на каналі у YouTube.