Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин — на Суспільному Сумщини.

Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин — на Суспільному Сумщини.

25 бер. 2020

Станом на 25 березня у Сумській області виявили 16 підозр на коронавірус у захворілих сумчан. 

Команда UA: СУМИ продовжує оперативно інформувати мешканців Сумщини про ситуацію з поширення COVID-19 та карантинні заходи.  

«Зараз надзвичайно важливо, аби громадськість отримувала об’єктивну інформацію, щоб не поширювалися чутки та фейки. Доносити перевірену, актуальну та виважену інформацію - це і є місія Суспільного. Тому зараз наші журналісти працюють у посиленому режимі, щоб мешканці Сумщини могли оперативно отримувати достовірну інформацію», — розповідає продюсерка UA: СУМИ Оксана Кириленко.

Шукайте актуальні новини Суспільного Сумщини на цифрових платформах: 

сайт suspilne.media;

сторінка UA: СУМИ у Facebook;

Instagram-сторінка;

Youtube-канал філії;

Telegram-канал.

Випуски новин на UA: СУМИ — о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30, на UA:«Українському радіо: Суми»— о 12:10, 17:10 та 20:10. Більш розлого — у теле- та радіопрограмах Сумської філії Суспільного. 

Нагадаємо, станом на 25 березня в Україні лабораторно підтвердили 113 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Уряд запровадив надзвичайну ситуацію по всій країні та продовжив карантин.

Із 18 березня команда Суспільного Сумщини працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19. 

Крім цього, на Суспільному щобудня виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».