#Ведучінакарантині — новий проєкт від UA: СУМИ

#Ведучінакарантині — новий проєкт від UA: СУМИ

6 кві. 2020

Під час карантину ведучі ранкового шоу «На Часі: Ранок!» телеканалу UA: СУМИ не втрачають креативу, оптимізму та бадьорості. Вони продовжують заряджати глядачів гарним настроєм завдяки проєкту #ведучінакарантині.

«Це спецпроєкт від ранкової команди, який реалізується на Instagram-платформі. Це серія сторіз та постів про життя на карантині (спорт, корисні поради, будні на дистанційній роботі, хобі) від ранкових ведучих. Це спостереження, це вільний час. Це те, що може бути корисним іншим!», — розповідає ведуча Христина Бондаренко.

«Робота під час карантину - це новий формат для нас. Ми, щоб не нудьгувати, постійно експериментуємо, думаємо чим себе зайняти так, щоб від цього була ще якась суспільна користь. Ми вам показуємо прикольні штуки і чекаємо від вас фідбеку, а також ваших історій про карантин вдома. Переживемо цей час пізнавально!», - додає ведуча Маргарита Лисенко.

Ідея проєкту виникла одразу після запровадження карантину у Сумах. Шукайте пости про життя ведучих під час карантину на сторінці UA: СУМИ в Instagram, також долучайтесь до #toiletpaperchallenge та #FridgeChallenge, які нікого не залишають байдужими. Приєднуйтесь – проводьте карантин разом з ранковими ведучими UA: СУМИ.