Спецпроєкт #НУЩОТАМ від UA: СУМИ зібрав понад 16,5 тисяч переглядів

Спецпроєкт #НУЩОТАМ від UA: СУМИ зібрав понад 16,5 тисяч переглядів

17 кві. 2020

За перші 10 днів від запуску спецпроєкт #НУЩОТАМ від UA: СУМИ зібрав 16 тис. 700 переглядів на Фейсбуці.

#НУЩОТАМ або як сумчани переживають карантин за кордоном – це серія відеороликів з вихідцями із Сум, котрі живуть за кордоном. Герої відео розповідають про те, як вони переживають карантин далеко від дому.

«Тему карантину хотілось подати більш широко. Адже карантин – це не тільки про Суми та Україну. Це історія про весь світ. Хотілося дізнаватися, яка ситуація в інших країнах світу, які там діють карантинні правила і що чекає за їх невиконання, як живуть люди у таких умовах. Тому, ми вирішили показати цю ситуацію через сумчан, які зараз перебувають за кордоном. Почали дізнаватися інформацію найперше через своїх друзів та знайомих… склали список потенційних героїв. Так і вийшов наш інформативний, крутий та пізнавальний проект #НУЩОТАМ», - розповідає авторка  спецпроєкту Христина Бондаренко.

В межах спецпроєкту на фейсбук-сторінці UA: СУМИ опублікувано вже п`ять таких відеоповідомлень і на наш запит вони продовжують надходити. У наступних матеріалах мова йтиме про те, як Великдень святкували (римо-католики) за кордоном і як готуються до свята ті, хто Світле Воскресіння Хри стове відзначатиме 19 квітня.

Юлія Джонсон (США)

Ярослава Оніщенко (Туреччина)

Тетяна Журба (Нова Зеландія)

Юлія Зейкан (Польща)

 Геннадій Миропольський (Німеччина)