На Суспільному Сумщини відбулась онлайн-вистава за п`єсою Чехова

На Суспільному Сумщини відбулась онлайн-вистава за п`єсою Чехова

7 лип. 2020

Події вистави «Синя борода» за п`єсою Антона Чехова розгорнулись у студії Суспільного завдяки акторам родинного театру «Нянькіни». Театральне дійство відбулось третього липня в межах проєкту «Вечір п`ятниці на Суспільному»

Чому Синя борода одружувався сім разів? Через що всі його шлюби зазнали поразки? Чехівські теми, як завжди, вічні та актуальні. А у постановці театру «Нянькіни» вистава виглядає сучасною, легкою та динамічною півгодини пролітають на одному диханні. 

Вистава торкається складної теми насильства над жінками.

«Зараз тема насильства над жінками дуже гостра. І ми згодні, що жінок треба лише обнімати та цілувати.  Але Чехов писав так, як він писав. Тому у нас сім дружин, сім смертних гріхів, можна сказати, коментує Тетяна Нянькіна, яка зіграла роль однієї з дружин Синьої бороди. Вбити  ж можна не лише ціаністим калієм, вбити можна словом, своїм вже нелюбовним ставленням».

 «Вечір п`ятниці на Суспільному» новий проект Суспільного Суми, створений для популяризації творчості артистів Сумщини. Слідкуйте за анонсами та дивіться нові випуски онлайн чи у запису на Фейсбук, Інстаграм та Ютуб.