Нове тревел-шоу «Недалечко» — дивіться з 23 вересня на UA: СУМИ

Нове тревел-шоу «Недалечко» — дивіться з 23 вересня на UA: СУМИ

17 вер. 2020

З 23 вересня щосереди о 18:40 в ефірі UA: СУМИ транслюватимуть нове тревел-шоу «Недалечко». Глядачі побачать 12 серій про 12 міст Кіровоградщини.

Читайте також: «Street Cхід» — прем’єра в ефірі регіональних телеканалів Суспільного

Програму «Недалечко» восени минулого року відібрали на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним». Виробництво на замовлення Суспільного здійснив місцевий продакшен «Frame studio».

«На конкурс «Створюй із Суспільним» подавалося п’ять проєктів від області, відбір пройшла одна ідея від «Frame studio», — розповідає продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ Олена Кваша— Транслюватимемо «Недалечко» у вечірньому праймі. Сподіваюся, наші глядачі не лише отримають корисну інформацію, а й матимуть змогу побути з родиною. А хто пропустить телевізійний показ — зможе переглянути тревел-шоу на ютуб-каналі Кропивницької філії Суспільного».

«Формат утілення проєкту через пітчинг для нас новий, — коментує керівник «Frame studio» Артем Луценко— Для виробництва тревел-шоу потрібна велика команда. Щоб показати туристичну привабливість міста, його треба досконало дослідити, тому ми багато уваги приділяли плануванню й логістиці. За час зйомок зібрали понад сто п’ятдесят гігабайтів медіафайлів, серед яких багато фотографій туристичних місць області, яких фактично не висвітлено в інтернеті».

Читайте також: Суспільне розвінчуватиме міфи про Донбас

«Цей проєкт — як вакцина від комплексу меншовартості, як психотерапія красою, яку мешканців нашої області не вчили бачити, цінувати, монетизувати, — зазначає співавторка й продюсерка проєкту «Недалечко» Олена Горобець— Саме тому фокус уваги ми зосередили лише на позитиві, перевагах і перспективах міст області. На тому, заради чого варто сюди приїжджати. Ми мали челендж: знайти на Кіровоградщині такі краєвиди й людей, які справді вразять та здивують глядачів. Команда зробила безліч відкриттів, про які тепер хочеться розповідати на кожному кроці, щоб усі дізналися, яка насправді класна в нас область. Які самобутні, різні й цікаві в нас міста та містечка».

Ведучі й автори тревел-шоу переконані, що за яскравими враженнями не завжди треба їхати світ за очі: іноді найкраще можна знайти зовсім недалеко.

«У кожному випуску є епізоди, що зацікавлять як дорослих, так і дітей. Тому найкраще дивитися їх усією родиною, а потім одразу планувати сімейні вихідні недалечко», — додає співавторка та продюсерка проєкту Олена Горобець.

За її словами, великою підтримкою для проєкту були місцеві мешканці. Саме завдяки їхній допомозі вдалося знайти й показати багато цікавинок.

Читайте також: Суспільне запускає мультимедійний виборчий марафон «Місцеві»

Нагадаємо, упродовж цього року Суспільне впроваджує Концепцію регіонального мовлення на 2020–2021 роки, за якою всі філії працюватимуть як єдина міжрегіональна платформа. Найцікавіші програми, рубрики й сюжети UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ дивіться на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі, найкращі фото шукайте в інстаграм, а на сайті філії вмикайте онлайн-трансляцію ефіру.