Початок токшоу «Виборчий округ. Місцеві» на UA: СУМИ відтермінували через карантинні заходи

Початок токшоу «Виборчий округ. Місцеві» на UA: СУМИ відтермінували через карантинні заходи

12 жов. 2020

Старт токшоу «Виборчий округ. Місцеві» в в теле- й радіоефірі Сумської філії Суспільного довелось відтермінувати через запровадження у Сумах «червоної» карантинної зони та ситуацію із захворюваністю на COVID-19 серед співробітників телеканалу.

«Через зростання кількості підтверджених випадків COVID-19  у колективі та введення посилених обмежувальних заходів у обласному центрі, Суспільне Суми змушене перенести проведення проєкту «Виборчий округ. Місцеві». Вимушеним кроком є також зміна формату спілкування з кандидатами, аби не наражати всіх учасників на небезпеку. Про всі подробиці повідомлятимемо додатково», – розповідає продюсерка телеканалу UA: СУМИ Оксана Кириленко.

Читайте також: Про що згадують лише перед виборами: Суспільне розбирає 7 «вічних» проблем Сумщини

Через епідеміологічну ситуацію команда Суспільного Суми наразі працює дистанційно – новини виходять на UA: Українське радіо. Суми та на діджитал платформах Суспільного Суми у Фейсбук, Ютуб, Інстаграм, та Телеграм.

Нагадаємо, токшоу «Виборчий округ. Місцеві» стартувало в теле- й радіоефірах регіональних філій Суспільного на початку жовтня. В межах програми Суспільний мовник запрошує до відкритої дискусії у прямому ефірі кандидатів на пости міських голів і депутатів місцевого самоврядування.

Читайте також: UA: Радіо Промінь починає мовити у Шостці

Від 1 жовтня Сумська філія Суспільного змінила режим роботи через підтверджений випадок захворювання на COVID-19 у одного з працівників та низку підозр на коронавірусну інфекцію.