У Сумах відбувся Форум розвитку громадянського суспільства

У Сумах відбувся Форум розвитку громадянського суспільства

18 гру. 2020

17 грудня у Сумах відбувся ІХ Форум розвитку громадянського суспільства. Суспільний мовник — інформаційний партнер події. Форум вперше проходив у вигляді Всеукраїнського телемарафону на 25 майданчиках: від 24 областей України та від Криму.

Читайте також: «Ранок допомагає краще роздивитися кожен регіон», — спецкор «Ранку на Суспільному» Христина Бондаренко

Форум розвитку громадянського суспільства — найбільша платформа для міжсекторального діалогу, обміну досвідом та навчання, яка збирає понад 2000 представників громадянського суспільства, органів влади, медіа, бізнесу та міжнародних партнерів.

Громадські діячі Сум розповіли всій Україні про вдалий досвід запуску соціальної реклами, масштаб якої вдалось примножити майже втричі. Тоді соціальна реклама отримала неочікувано значну підтримку бізнесу. Як це вдалось, дивіться у відео:

Результати соціальної рекламної кампанії #Розумієш - Максим Корнієнко. Сьогодні. Головне

100 000 гривень від місцевого бізнесу на громадську ініціативу: історія однієї соціальної реклами

Під час Форуму розвитку громадянського у Сумах також відбулась дискусія «Чому знижується громадська активність та що ми можемо зробити з цим разом?». Експерти, громадські активісти та представники бізнесу в офлайн-форматі обговорили проблеми розвитку громадянського суспільства у регіоні.

Читайте також: У Сумах представили другий сезон документального серіалу «Крутий заміс»

Форум об’єднує не тільки соціально активних громадян з різних куточків України, але й інституції, зацікавлені у посиленні громадянського суспільства в Україні, серед них — Агентство США з міжнародного розвитку, Програма розвитку ООН, Уряд Швеції, Представництво ЄС, Офіс Ради Європи, Фонд Ч.С. Мотта, Міжнародний фонд «Відродження» та багато інших.