«Шукачі пригод» – новий проєкт про пригоди Чернігівщиною на Суспільному

«Шукачі пригод» – новий проєкт про пригоди Чернігівщиною на Суспільному

9 лют. 2021

Прем`єра проєкту «Шукачі пригод» відбудеться 12 лютого о 18:45 на телеканалі UA: СУМИ та на всіх регіональних телеканалах Суспільного. Впродовж шести тижнів глядачі Суспільного щоп`ятниці зможуть побачити захопливі історії про Чернігівщину.

«Шукачі пригод» – одна з програм, які були відібрані на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним».  Над її підготовкою до ефіру спільно працювали команда Чернігівської філії Суспільного та автори ідеї.

Чернігівщина – земля цікавої історії та багатої природи. Тут збереглися поселення слов’янських племен та давньоруські храми, козацькі садиби та дворянські палаци. Два ветерани АТО відправляються назустріч пригоді. У цій подорожі вони поринуть у минуле нашого краю, побачать його красу та заведуть нові знайомства, навчаться новому та просто відпочинуть.

«Ми з командою хотіли продемонструвати широкому загалу не лише красу чернігівського Полісся, а й ті навички та досвід ветеранів, які, на наш погляд,  вкрай важливо поширювати серед глядацької аудиторії: витривалість, фізична підготовка, кмітливість та людяність. У ході зйомок концепт проєкту дещо змінився – від екстремального до пригодницького, з акцентом на висвітленні історичного та культурного багатоманіття Чернігівщини», – розповідає авторка проєкту Анастасія Кучерява.

Стежте за пригодами героїв щоп`ятниця о 18:45 в ефірі UA: СУМИ  та онлайн на сайті телеканалу. Також переглядайте випуски у запису на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.