«English-blog» — новий проєкт «Ранку на Суспільному» від UA: СУМИ

«English-blog» — новий проєкт «Ранку на Суспільному» від UA: СУМИ

25 бер. 2021

Суспільний мовник запустив черговий проєкт для тих, хто хоче знати англійську, — «English-blog». Він виходить у четвер у програмі  «Ранок на Суспільному» та на ютуб-каналі Суспільне Суми.

Минулого року ведуча і журналістка UA: СУМИ Христина Бондаренко стала однією з 8 учасників, які протягом кількох місяців вивчали англійську мову із викладачем Станіславом Дугіним у рамках телевізійного проєкту «Хочу знати англійську», що виходив у програмі «Ранок на Суспільному».

У 2021 році цей проєкт отримав своє продовження. Перед Новим роком Христина поставила перед собою нову ціль і дала обіцянку у прямому ефірі — провести екскурсію Сумами для іноземців англійською мовою.

Підготовка вже триває, й усі найцікавіші моменти цього процесу можна буде побачити у новому проєкті «English-blog»

 

«Англійська мова сьогодні — це вже не якесь ноу-хау. Це невіддільна складова сучасного суспільства. Вивчення іноземної дає більше можливостей. Тому підтягувати свої знання треба щодня.

У новому проєкті “English-blog” ми вирішили зробити акцент на лексиці та розмовній англійській. У форматі блогу я розповідатиму про свої успіхи та невдачі у прагненні навчитися розмовляти англійською, буду ділитися лайфхаками, які допомагають мені кожного дня. А також — залучати викладачів, носіїв мови, які даватимуть цікаві поради. Ніколи не пізно вчитися. Варто тільки захотіти», — говорить Христина Бондаренко.

Проєкт робить акцент на лексику та розмовну англійську. Це лайфхаки, інтерв’ю з носіями англійської, корисні поради, як навчитися та головне — не боятися спілкуватися іноземною мовою.

З отриманими порадами та покращеною лексикою уже влітку Христина Бондаренко запросить іноземців на прогулянку Сумами, де розкаже цікаві факти про місто, покаже цікаві архітектурні локації й не тільки.

Нагадаємо, що міжрегіональне ток-шоу «Ранок на Суспільному» виходить на екрани з 15 липня. Його можна дивитися з 6:30 до 9:00 у прямому ефірі UA: СУМИ та онлайн на сайті філії.

Нагадаємо, UA: СУМИ — це філія Суспільного мовлення у Сумській області. UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура), а також регіональні телерадіокомпанії.