UA: СУМИ підготували спільні ефіри з трьома філіями Суспільного

UA: СУМИ підготували спільні ефіри з трьома філіями Суспільного

25 гру. 2018

Щовечора з 26 по 28 грудня о 19:20 в ефірі регіональних телеканалів Суспільного відбуватимуться спільні підсумкові програми “Тема дня” про найбільш значущі події цього року.

Філії Суспільного планують включення від колег з інших регіонів, обмінюються сюжетами про досвід з різних куточків країни. Таким чином команди суспільно-політичного мовлення зберуть найкращі практики і обміняються прикладами вирішення спільних проблем.

UA: СУМИ підготували три спільні ефіри. Перший з них, з UA: ЧЕРНІГІВ, відбудеться сьогодні, 26 грудня, о 19:20. Говоритимуть про те, як живуть дві прикордонні області в умовах воєнного стану.

27 грудня вийде спільна з Полтавською філією “Тема дня”, у якій мова піде про громадський транспорт та вартість проїзду. 28 грудня в ефірі програма між UA: БУКОВИНА, UA: СУМИ та телеканалом “Лтава” про медреформу.

“Такі ефіри – це практичне втілення нашого основного завдання - Зробити Україну командою. Плюс ще й можливість колегам попрацювати разом на відстані”, – каже виконавча продюсерка суспільно-політичного мовлення Марія Фрей.