«Створюй із Суспільним»: UA: СУМИ запрошує на презентацію та прес-конференцію

«Створюй із Суспільним»: UA: СУМИ запрошує на презентацію та прес-конференцію

1 чер. 2021

2 червня об 11:00 у Конгрес-центрі СумДУ (аудиторія 118) команда Суспільного презентуватиме громадськості нові проєкти UA: СУМИ, які готуються до старту в наступному телевізійному сезоні.

«UA: СУМИ відзначає День народження і професійне свято пропозицією співпраці.”Створюй із Суспільним” — це одночасно прес-конференція, презентація, інформаційно-просвітницький і профорієнтаційний захід. Бо хочемо показати й розказати в деталях, на яких умовах Суспільне створює контент разом зі сторонніми продакшенами, які теми та ідеї затребувані та хто може бути зайнятим у цьому виробництві», ­– розповідає продюсерка UA: СУМИ Оксана Кириленко.

Запрошуємо на подію:

- колег по цеху — телевізійників та представників ЗМІ Сумщини,

- потенційних партнерів з виробництва контенту — продакшн-студії,

- викладачів ВНЗ, дотичних до телевиробництва факультетів;

- студентів і випускників відповідних спеціальностей, які хочуть працювати у сфері телевиробництва.

Зустріч відбудеться за участю продюсерки UA: СУМИ Оксани Кириленко, менеджера UA: СУМИ  Олександра Такула та також представників продакшн-студій, які нині створюють телевізійні програми разом із Суспільним.

Захід не політичний та відбуватиметься з дотриманням санітарно-протиепідемічних норм.

Онлайн-трансляцію заходу можна буде переглянути на ютуб-каналі Суспільне Суми.

Нагадаємо, Суспільний мовник Сумщини – філія АТ НСТУ «Сумська регіональна дирекція» включає телеканал UA: СУМИ, UA: Українське радіо: Суми та діджитал-платформи: Суспільне│Новини, фейсбук-сторінка, інстаграм-сторінка, ютуб-канал, телеграм-канал, вайбер-канал.