«Відчуй місто на дотик»: у Сумах організували цикл екскурсій містом

18:03, 12 сер. 2019
 
«Відчуй місто на дотик»: у Сумах організували цикл екскурсій містом

 Тиждень екскурсій розпочався у Сумах. Впродовж тижня співробітники агенції промоції «Суми» знайомитимуть групи людей, що сформувалися напередодні, з архітектурою Сум, скульптурами і монументами міста. Розпочали тиждень екскурсією «Відчуй місто на дотик».

Пам’ятники, контактні скульптури та монументи – таке спрямування першої екскурсії циклу. Учасники збираються поблизу Свято-Воскресенського собору. Тут – і перші пункти екскурсії – Козацький хрест та «Камінь кохання».

Ольга Бугайова, учасниця екскурсії, сказала:

«Я дізналась про екскурсію з інтернету. Я завжди була на екскурсіях від агенції промоції «Суми» - і тролейбусної, і інших. Вважаю,що треба знати місто, де я живу».

Олександра Мартиненко, учасниця екскурсії, розповіла:

«Суми – це найкраще місто однозначно. Мало про нього знаємо. А що знали і підзабули, треба в памяті відновити, от і прийшла з задоволенням і з радістю».

Наталія Петренко, екскурсовод, розповіла:

«Це екскурсія контактними скульптурами, коли ми розповімо різні версії походження скульптур,легенди і зацікавимо сумчан до пізнання історії міста. Екскурсії попитом користуються, планували записали 15 людей ,записали 17. І, як показує практика, зазвичай люди приєднуються впродовж екскурсії».

Екскурсії триватимуть впродовж тижня, завершаться вони в п’ятницю екскурсією Володимира Лугового «Архітектурна спадщина м. Суми».