Судовий розгляд у справі підривника банкоматів відклали через непідготовленість прокурора

15:07, 8 лис. 2019
 
Судовий розгляд у справі підривника банкоматів відклали через непідготовленість прокурора

Судовий розгляд відклали через непідготовленість прокурора. У Зарічному суді слухали справу обвинуваченого у підриві банкоматів та пораненні правоохоронця. Сьогодні розпочали досліджували письмові та речові докази.

«Я перший раз у процесі, не знала у якому темпі буде розглядатися справа, думала, що цих доказів вистачить для сьогодні, інших доказів у мене поки немає», - каже прокурор Оксана Дацько.

«Якщо прокурор бажає ще надати докази, але на сьогодні не готова, то ми змушені відкласти розгляд справи для надання можливості прокурору долучити всі ті докази, які сторона обвинувачення бажає», - говорить захисник обвинуваченого - Євгеній Музичук.

Йдеться про події  23 лютого 2017 року. Тоді  на Харківській у Сумах підірвали банкомат і поранили співробітника служби охорони. Чоловіка, якого прокуратура обвинувачує в скоєнні цього злочину, затримали наступного дня, 24 лютого. Йому інкримінують усього 8 випадків підривів банкоматів у Сумах та області та 7 статей Кримінального кодексу України. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує позбавлення волі строком від 9 до 15 років або довічне ув’язнення. Наступне судове засідання відбудеться 26 листопада.