Підозрюваний у вбивстві ріелтора сумчанин залишиться під вартою

19:45, 29 лис. 2019
 
Підозрюваний у вбивстві ріелтора сумчанин залишиться під вартою

Підозрюваного у вбивстві жінки-ріелтора триматимуть під вартою до 24 січня. Такий запобіжний захід 28-річному сумчанину обрали сьогодні в Ковпаківському районному суді.

Галина Рекуненко, прокурор:
"Я вважаю, що лише єдиний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою може забезпечити належну процесуальну поведінку і може забезпечити наявності ризиків, передбачених ст.177 Кримінального Кодексу України, у зв’язку з чим я прошу обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб без визначення розміру застави." 

На засідання прийшли родичі вбитої жінки, вони просили їх не знімати. Адвокат підозрюваного також клопотала про заборону засобам масової інформації знімати її та її підзахисного.

Віра Оксененко, захисниця підсудного: 
"Я вважаю, що його треба обстежити і лікувати, а не поміщати за грати. Вказана особа не перебувала на обліку, він не проявляв жодної агресивної поведінки. Я роблю такі висновки на підставі особистого спілкування з ним. Тому що він навіть розповідає і міркує не як людина його віку. За таких обставин в мене склалося враження, що він не дуже розуміє значення своїх дій."

Підозрюваний: 
"Я повністю визнаю свою провину і готовий відповідати."

Йдеться про вбивство, яке сталося 22 листопада. Ввечері того дня до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що не може знайти свою дружину.Вона зрану пішла на роботу і не повернулася. Правоохоронці приїхали до офісу по вулиці Іллінська, де працювала ріелтор. Двері були зачинені ззовні. Коли їх зламали – виявили тіло жінки з численними колото-різаними ранами. За інформацією прес-служби Сумської обласної прокуратури, медики нарахували на тілі вбитої 26 порізів. Підозрюваний був клієнтом агенції нерухомості. За версією слідства, він скоїв убивство через гроші, які вона відмовилась йому повертати.