«Маю для вас ще багато захопливих історій про Суми», – спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» Христина Бондаренко

«Маю для вас ще багато захопливих історій про Суми», – спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» Христина Бондаренко

12 лип. 2021

15 липня виповнюється рік із часу першого ефіру міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному». Протягом цього року спецкореспондентка Христина Бондаренко та відеограф Сергій Шаповалов розповідали про Суми всій Україні.

«Я обожнюю своє місто з його цікавими історіями, місцевим суржиком та архітектурою.Тільки у Сумах ви зможете побачити унікальні скульптури, виконані з італійського мармуру легендарним скульптором Арістидом Круазі, єдиний у світі православний храм, на куполі якого встановлені католицькі скульптури, та Мону Лізу, яка вбралась в українську вишиванку», – говорить Христина Бондаренко  –  «Маю для вас ще багато захопливих історій про Суми».

Дивіться історії про Суми і Сумщину в шоу «Ранок на Суспільному» в будні з 6:30 до 9:00 в ефірі UA: СУМИ, онлайн на сайті телеканалу та на ютуб-каналі Суспільне Суми.

Нагадаємо, UA: СУМИ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Оперативні новини Сумської області шукайте на діджитал-платформах:  

o Суспільне│Новини

o фейсбук-сторінці

o інстаграм-сторінці; 

o ютуб-каналі; 

o телеграм-каналі.