Суспільний мовник Сумщини – партнер проєкту #творисвоє

Суспільний мовник Сумщини – партнер проєкту #творисвоє

3 вер. 2021

Команда телеканалу UA: СУМИ долучилась до створення інсталяції в рамках проєкту  #творисвоє. Всі охочі зможуть побачити її 4 вересня на Tribuna Park.

Автори створили інсталяцію, яка пропонує відвідувачам відчути на собі різницю негативного та позитивного ставлення до навколишніх. Команда Суспільного Суми підготувала аудіосупровід проєкту. 

«Мабуть, кожний з нас хоч раз у житті відчував негативне ставлення до себе, або сам ображав оточуючих, будьмо відвертими. Перетнути межу так легко. Навіть незначні, здавалось би, образи чи навпаки слова підтримки, можуть змінити життя іншого на 180 градусів. Люди з інвалідністю частіше стикаються з агресією, мобінгом чи булінгом, бо суспільство банально не має достатньо знань, щоб зрозуміти глибину іншої людини, – говорить співавторка проєкту  Олена Довгополова. – Ми безмежно вдячні телеканалу UA: СУМИ за підтримку у створенні звукозапису для інсталяції. Без вас ця ідея залишилася б лише ідеєю. Дякуємо, що ви завжди поруч. #творисвоє, ти такий молодий проект, але ти вже змінюєш світ! Дякуємо за довіру!»

Нагадаємо, UA: СУМИ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. 

Оперативні новини Сумської області шукайте на діджитал-платформах: