«Три пелюстки жіночності»: фотовиставка та творчий вечір у АРТ-просторі Суспільного.

«Три пелюстки жіночності»: фотовиставка та творчий вечір у АРТ-просторі Суспільного.

23 вер. 2021

21 вересня у АРТ-просторі Суспільного мовника Сумщини відбувся ліричний вечір в рамках проєкту «Три пелюстки жіночності».

Соціально-мистецький проєкт «Три пелюстки жіночності» проводиться у Сумах шостий рік поспіль. Щороку для нього обирають трьох сумчанок, в житті яких присутні три складові:

  • Жінка як мати;
  • Жінка у сучасному світі;
  • Космічна складова жіночності.

Цього року обличчями проєкту були:

Лариса Кохана – дизайнера одягу, засновниця бренду Lara Kim;

Інна Олексенко – акторка Сумського обласного театру для дітей та юнацтва;

Світлана Качуровська – художниця, письменниця та арт-тренерка.

Вони стали героїнями фотовиставки, яку підготувала фотографиня Марина Селегень. На світлинах успішні творчі сумчанки постали в образах, що відображають різні аспекти їхнього життя.

«Вдячна організаторам за те, що запросили взяти участь в проєкті. Дуже приємно розказувати про жінок, які реалізовують себе в професії, в цікавих та соціально-важливих проєктах, та материнстві. І дуже вдячна героїням зйомки, за те, що довірились мені та не побоялись експериментів»— говорить Марина Селегень.

На ліричному вечрі, що став підсумком цьогорічного етапу проєкту, прозвучали пісні та вірші, присвячені жінкам. Всі охочі могли взяти участь у вікторині — відгадати імена жінок, котрі лишили значний слід в історії, науці та мистецтві.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша незалежна медіакомпанія України. У кожному куточку країни, хоч би де ви були — Суспільне завжди поруч. Телеканал UA: СУМИ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. 

Оперативні новини Сумської області шукайте на діджитал-платформах Суспільне Суми: