Міжнародні змагання зі спідвею у Рівному — на регіональних телеканалах Суспільного

Міжнародні змагання зі спідвею у Рівному — на регіональних телеканалах Суспільного

7 жов. 2021

У суботу, 9 жовтня о 12:45 на  всіх регіональних телеканалах Суспільного покажуть міжнародні змагання зі спідвею. Це майже двогодинна трансляція «Меморіалу Ігоря Марка» за участю мотогонщиків з України, Польщі, Данії та Латвії.

Зйомки змагань, до яких залучили пересувну телевізійну станцію зі Львова, проводила команда Суспільного у Рівному. Працювали шість відеокамер, одна з них — у закритому парку, а також квадрокоптер.

Коментували змагання для телеефіру радіоведуча Олена Хлиновська та  т.в.о.продюсера Рівненської філії Суспільного Сергій Татаренко.

«Понад пів століття спідвей — один з найпопулярніших видів спорту у Рівному, що збирає на трибунах тисячі вболівальників. Тому ідея зняти спідвейні змагання у нас на філії була вже давно, і я дуже радий, що цю ідею нарешті вдалося втілити у життя», — розповідає т.в.о. продюсера Рівненської філії Суспільного Сергій Татаренко. — Мені особисто і моїм колегам дуже хотілося, щоб про цю місцеву фішку дізналося якомога більше людей в Україні. У нашій державі є чимало поціновувачів мотоциклів, перегонів та й спорту загалом, і це телешоу буде для них. Можливо на наступний рік хтось, подивившись спідвей на телебаченні, захоче приїхати до Рівного і переглянути його наживо».

Запис дозволив забрати з трансляції тривалі перерви між серіями заїздів і залишити у телеверсії все найцікавіше. 

Одночасно з телетрансляцією переглянути «Меморіал Ігоря Марка» зі спідвею можна буде також на ютуб-каналі Суспільного Рівненщини.

Ігор Марко — український мотогонщик, спідвеїст, рівнянин. Чемпіон Європи, України та СРСР. Загинув у 2006 році. Із 2015 року у Рівному проходить турнір його пам’яті.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. На Сумщині це — телеканал UA: СУМИУкраїнське радіо Суми та діджитал-платформи: