Команди Суспільного Сум, Дніпра та Херсона — тепер з новою знімальною технікою

Команди Суспільного Сум, Дніпра та Херсона — тепер з новою знімальною технікою

13 жов. 2021

Команди Суспільного Сум, Дніпра та Херсона отримали сучасну знімальну техніку та обладнання для прямих включень і трансляцій з місця подій. 

За словами технічного директора Суспільного мовника Юрія Бойчука, техніку модернізують завдяки фінансовій підтримці, господарським коштам або грантовій підтримці.

«Сьогодні це стало можливим у межах грантового проєкту “Комплексна технічна модернізація АТ «НСТУ»”, що фінансується Державним департаментом США. Нове обладнання вплине на якість контенту, на ефективність та зручність роботи регіональних команд. Сучасні камери, ноутбуки, комплекти LiveU — є актуальним інструментом для мультимедійного виробництва», — підкреслив Юрій Бойчук.

Читайте також: Суспільне розбудовує гіперлокальну мережу: команда зустрілася з громадами Сумщини

 «Технології не стоять на місці. Радий, що Сумська філія, як і інші регіони, осучаснюється відповідно до нових стандартів», — зазначив головний інженер Суспільне Суми Андрій Кисильов

Раніше сучасне знімальне обладнання також отримали ОдеськаМиколаївськаЗакарпатськаЧеркаськаДніпровськаПолтавська та Чернігівська філії Суспільного мовника. 

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. На Сумщині це — телеканал UA: СУМИУкраїнське радіо Суми та діджитал-платформи:

Суспільне│Новини

фейсбук-сторінка

нстаграм-сторінка; 

ютуб-канал; 

телеграм-канал; 

вайбер-канал.

Фото — Володимир Шевчук