На UA: СУМИ починається новий сезон #Звітів_наживо

На UA: СУМИ починається новий сезон #Звітів_наживо

26 лют. 2019

Вже цього тижня, 28 лютого о 19:20, на UA: СУМИ відбудеться перший прямий ефір нового сезону програми #Звіти_наживо. Перед глядачами звітуватиме голова Сумської ОДА Микола Клочко.

#Звіти_наживо — це всеукраїнський проект Суспільного Мовлення України та громадського руху “ЧЕСНО”. Головними завданнями проекту є проаналізувати роботу представників місцевої влади і створити майданчик для діалогу.

Стартував проект 23 березня 2018 року. За весь період в ефір Суспільного вийшло 217 програм. Звітували на трьох рівнях: область, місто, ОТГ. Теми #Звітів_наживо минулого року були однаковими для всіх регіонів, цього року філії визначають їх самостійно. Крім державних службовців та чиновників на програму планують запрошувати також представників правоохоронних органів, судової системи, податкової служби, екологічної інспекції, органів захисту прав споживачів та інших структур.

Це не єдині зміни. В 2019 році оновлюється графіка проекту, а прямі ефіри переносяться з п’ятниці на четвер. Вже звично до обговорення залучаються журналісти, незалежні експерти та громадськість. Тривалість програми — 52 хвилини. Виходять #Звіти_наживо, як і раніше, один раз на місяць.

Цього четверга на UA: СУМИ голова Сумської ОДА Микола Клочко розповість про роботу облдержадміністрації у 2018 році та про важливі для області рішення, які були прийняті за цей час. Поставити своє запитання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Клочка та протягом ефіру за телефоном студії (0542) 617-107.

Онлайн-трансляцію #Звітів_наживо можна дивитися на сторінці UA: СУМИ у Facebook та на сайті філії.