«За кадром – виставка фототовариства «Друзі Дагера» у АРТ-просторі Суспільного

«За кадром – виставка фототовариства «Друзі Дагера» у АРТ-просторі Суспільного

16 гру. 2021

15 грудня  у приміщенні Суспільного мовника Сумщини відкрилась виставка робіт фототовариства «Друзі Дагера». Підбірка світлин має назву «За кадром» і показує роботу телевізійної команди під час трансляції Чемпіонату України з індорхокею 3-6 грудня у Сумах.

«Ідея зробити репортаж про роботу телевізійників під час трансляції матчу виникла спонтанно, але ми одразу на неї пристали. Нічого подібного раніше не робили, тому вчилися по дорозі. Але всі фотографи, що брали участь у зйомці, швидко познайомились з новими умовами і змогли спіймати в об`єктив багато цікавих моментів. Частина з них представлена на виставці», – розповідає засновник фототовариства «Друзі Дагера» Сергій Гуцан.

«Ми вдячні Суспільному за трансляцію нашого матчу. Відчувалось, що працює команда професіоналів: від операторів до коментатора. Вони провели ретельну підготовку до трансляції – ми багато спілкувалися з продюсеркою Суспільне Суми Оксаною Кириленко та узгоджували найменші деталі. Сподіваюсь, ми будемо співпрацювати із Суспільним і надалі, – говорить начальниця команди МСК «Сумчанка» Марина Максименко. – Також хочу подякувати за фото. Знаю, що світлин значно більше ніж представлено на виставці, всі кадри дуже якісні і гарні».

Нагадаємо, телеканал UA: СУМИ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Дивитись Суспільне UA: СУМИ можна в ефірі та онлайн на сайті мовника. 

Оперативні новини від Суспільне Суми шукайте на діджитал-платформах:  

o    Суспільне│Новини

o    фейсбук-сторінці

o    інстаграм-сторінці; 

o    ютуб-каналі; 

o    телеграм-каналі; 

o    вайбер-каналі.