«Паперовий будинок» — восьма серія «Під прицілом» на Суспільному

«Паперовий будинок» — восьма серія «Під прицілом» на Суспільному

31 гру. 2021

1 січня о 19:30 в ефірі телеканалу UA: СУМИ та усіх регіональних телеканалів Суспільного вийде восьма серія програми журналістських розслідувань «Під прицілом»

«Паперовий будинок» заключна серія нового сезону проєкту «Під прицілом» від команди журналістів-розслідувачив із Сум. У ній йтиметься про будівельні афери.

«Два десятки сумчан ошукав недобросовісний забудовник. Він обіцяв побудувати чотири багатоповерхівки. Гроші на будівництво у людей взяв, та  замість будинків на ділянці  виріс лише бур’ян.  Мільйони збитків, більше року цивільних судів і 20 місяців  кримінального розслідування, яке тільки зрушилося у таку халепу потрапили десятки сумчан, які купилися на красиву рекламу і обіцянки недобросовісного забудовника. Чому майже два роки розслідування не рухалося і як не потрапити на подібний гачок? Про це у нашому розслілуванні.» — говорить авторка та ведуча програми Олена Адаменко.

Всі серії третього сезону  «Під прицілом» можна переглянути у списку відтворення на ютуб-каналі Суспільне Суми

Схема виводу прибутків із сумського заводу

Крах сумського заводу. Кримінальні каруселі

Кримінальні гастролі медичних відходів

Кіоскові схеми або як тимчасові споруди в Сумах перетворились на об’єкти нерухомості? 

Студентська робоча сила  

Ходіть під себе

Мерзнути не можна платити

Нагадаємо, сумський проєкт «Під прицілом» став одним із шести, які були відібрані для реалізації на конкурсі «Створюй із Суспільним. Розслідування».  У конкурсі брала участь досвідчена команда, яка добре зарекомендувала себе у співпраці з Суспільним два сезони поспіль.

 «Створюй із Суспільним» — це програма співпраці із Суспільним мовником для продакшенів на умовах аутсорсу, відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільне мовлення. 1 грудня 2020 року вперше було оголошено відбір проєктів журналістських розслідувань

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. У Сумській області — це телеканал UA: СУМИ та Українське радіо Суми. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Дивитись Суспільне UA: СУМИ можна в ефірі та онлайн на сайті мовника. 

Оперативні новини від Суспільне Суми шукайте на діджитал-платформах:  

o    Суспільне│Новини

o    фейсбук-сторінці

o    інстаграм-сторінці; 

o    ютуб-каналі; 

o    телеграм-каналі; 

o    вайбер-каналі.