«Кордон: рівень безпеки» — марафон на Суспільному

«Кордон: рівень безпеки» — марафон на Суспільному

22 лют. 2022

24 лютого о 19:20 на всіх платформах Суспільне Суми стартує інформаційний марафон «Кордон: рівень безпеки».

Наскільки Сумщина готова до ймовірної військової агресії з боку Росії? Чи прораховані усі варіанти розвитку ситуації? Чи відпрацьований алгоритм дій для цивільних та в якому стані сьогодні тероборона?

На ці та інші питання у студії Суспільного мовника Сумщини відповідатимуть представники Сумської ОДА, правоохоронних органів та силових структур.

Читайте також: Загострення на Донбасі — на платформах Суспільного триває інформаційний марафон

«Регіональний суспільний мовник телеканал UA: СУМИ взяв на себе організацію цього марафону з метою якнайповнішого інформування населення про рівень безпеки та підготовки області до можливого вторгнення. ЗМІ регіону одностайні у розумінні важливості отримання інформації з перших вуст від представників силових структур, правоохоронних органів та місцевої влади, а тому заявили про готовність журналістського представництва у марафоні та поширення трансляції марафону на своїх ресурсах. Сподіваємось на ефективну комунікацію з усіма учасниками», говорить продюсерка Суспільне Суми Оксана Кириленко.

Читайте також: «Глушина на кордоні» — всі випуски проєкту про життя прикордонних сіл Сумщини

Запитання для гостей ефіру можна залишати у коментарях на фейсбук-сторінці Суспільне Суми.

Дивіться марафон наживо на телеканалі UA: СУМИ, онлайн на сайті мовника, на ютуб-каналі та фейсбук-сторінці Суспільне Суми.

Марафон Суспільного також транслюватиме низка ЗМІ у різних куточках Сумської області: Шостка.INFO, Ямпільське інформаційне агентство, Глухів INFO, Ромни 24, Голос Конотопа - Конотоп Новини, ТРК “Акцент”, ТРК “Тростянець”, 05453.com.ua - Кролевець новини, Телеканал ATV, ТРК "Відікон", Телекомпанія СТС,  0542.ua - сайт міста Суми, Данкор онлайн, Суми Сьогодні / Sumy.Today,  The Sumy Post / Сумы новости, Ваш Шанс/новини Суми. 

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення

У Сумській області — це телеканал UA: СУМИ та Українське радіо Суми. Дивитись і слухати Суспільне онлайн можна на сайті мовника. 

Оперативні новини від Суспільне Суми шукайте на діджитал-платформах:  

  Суспільне│Новини

  фейсбук-сторінці

  інстаграм-сторінці; 

  ютуб-каналі; 

  телеграм-каналі; 

  вайбер-каналі.