На UA: СУМИ відкривається виставка живопису Світлани Качуровської

На UA: СУМИ відкривається виставка живопису Світлани Качуровської

14 бер. 2019

15 березня, у Всесвітній день сну, у холі телеканалу UA: СУМИ відкривається виставка живопису сумської художниці та ілюстраторки Світлани Качуровської “Засинайлики”.

Художниця малює своїх персонажів  не тільки на полотні. На виставці будуть представлені картини-подушки, картини на колесах, картини-сукні, виготовлені за авторською неповторною технологією. Світлана Качуровська має власну творчу студію, є аворкою нестандартних живописних методик, веде рубрику у ранковому ток-шоу на UA: СУМИ, проводить благодійні майстер-класи та персональні виставки, а також ілюструє дитячі книжки.

“Своєю виставкою та  ілюстраціями до книги “Засинайлики”, яку сама написала та проілюструвала, хочу донести, що ціннішого за сімейне тепло та батьківську хату немає нічого на світі. Скільки б ми не подорожували, серце та душа завжди залишається в дитячих спогадах,” — говорить Світлана Качуровська.

“Перше знайомство зі Світланою відбулося на її персональній виставці. Потім було інтерв‘ю з художницею, згодом з‘явилася її майстер-клас-програма на нашому каналі. І всі ці роки вона продовжує дивувати своїм розмахом фантазії і неймовірною працездатністю. Приємно, що сама Світлана часто наголошує на тому, що телеканал UA: СУМИ дуже вплинув на її розвиток,” — сказала продюсерка Сумської філії Суспільного Оксана Кириленко.

Також вона повідомила, що участь у ранковому шоу надихнула Світлану Качуровську на створення нової книги «Світайлики». Перші персонажі з цієї серії будуть презентовані вже на анонсованій виставці.

Відкривається вона 15 березня об 11:00 у приміщенні UA: СУМИ на вул. Петропавлівська, 125. Серед гостей розіграють картини з героями “Засинайликів”, а також сертифікати на майстер-класи. Триватиме виставка до 30 березня.