Концерт із бомбосховища Чернівців 一 в ефірі UA: СУМИ

Концерт із бомбосховища Чернівців 一 в ефірі UA: СУМИ

6 кві. 2022

9 квітня о 18:40 благодійний «Концерт для усього світу» із бомбосховища Чернівців покажуть регіональні мовники Суспільного. Онлайн дивіться на сайтах філій.

«Ми стали інформаційними партнерами неймовірного проєкту – "Концерт для усього світу" з бомбосховища у Чернівцях. Раді, що цей концерт у суботу покажуть інші  регіональні телеканали Суспільного. Він того вартий», 一 коментує продюсер Суспільне Буковина Максим Волошин.

Нагадаємо, команда Суспільне Буковина здійснила запис концерту минулого тижня. Його транслювали на ютуб-каналі філії з перекладом англійською. Музиканти Чернівецької обласної філармонії виступали у бомбосховищі разом із колегами з інших міст, які втратили домівки та знайшли на Буковині притулок. У перервах між виступами переселенці розповідали свої історії. Керівник проєкту Микита Москалюк раніше зазначив, що «це перформанс. У ньому звучатимуть історії людей, які на власні очі побачили, що означає війна, відчули, що таке бути під обстрілами», а мета концерту — «розказати світові про те, що відбувається у серці Європи й закликати до рішучіших дій». 

Фото із концерту можна переглянути на фейсбук-сторінці Суспільне мовлення за посиланням.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення

У Сумській області — це телеканал UA: СУМИ та Українське радіо Суми. Дивитись і слухати Суспільне онлайн можна на сайті мовника. 

Оперативні новини від Суспільне Суми шукайте на діджитал-платформах:  

o    Суспільне│Новини

o    фейсбук-сторінці

o    інстаграм-сторінці; 

o    ютуб-каналі; 

o    телеграм-каналі; 

o    вайбер-каналі.