«Ніде ніколи в світі так не воювали», — Максим Луцик в інтерв`ю Суспільному

«Ніде ніколи в світі так не воювали», — Максим Луцик в інтерв`ю Суспільному

14 жов. 2022

До Дня захисників та захисниць України команда Суспільне Суми підготувала інтерв`ю з 20-річним сумчанином Максимом Луциком, який став на захист країни від початку повномасштабного вторгнення.

Як відрізняються бої на Київщині та на Сході України, з якими російськими військами доводилось воювати, до чого не можна звикнути на війні та про власну мотивацію захищати батьківщину Максим Луцик розповів журналістам.

Читайте також: Захисники й захисниці з Криму — у токшоу «Кримське питання» на Суспільному

«Історію сумчанина Максима Луцика я випадково зустріла на просторах інтернету і одразу вирішила, що хочу з ним поспілкуватися і зробити цікавий матеріал. Ми списалися у соціальних мережах і домовилися про зйомку, але в силу того, що він був не у місті, ця історія відклалася на невизначений термін. І тут одного дня повідомлення: “Я завтра буду в Сумах, давайте запишемо інтерв’ю”. На розмову у нас було не так багато часу, але за цю годину Максим розказав багато цікавих і цінних фактів про свій шлях на фронті, воєнну географію та власну мотивацію. Максим — це приклад незламності, патріотизму та неймовірної енергії. За такою молоддю — майбутнє України», – говорить журналістка Суспільне Суми Христина Довбня.

Дивіться інтерв`ю з Максимом Луциком на ютуб-каналі Суспільне Суми

 

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Сумській області — це телеканал Суспільне Суми та Українське Радіо Суми.

Дивитись і слухати Суспільне Суми онлайн можна на сайті

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

  Суспільне│Новини

  телеграм-каналі; 

  фейсбук-сторінці

  інстаграм-сторінці; 

  ютуб-каналі; 

  вайбер-каналі.

Фото з фейсбук-сторінки Максима Луцика