Голова правління Суспільного на період відпустки призначив виконувачем обов’язків члена правління Миколу Чернотицького

Голова правління Суспільного на період відпустки призначив виконувачем обов’язків члена правління Миколу Чернотицького

6 тра. 2019

Від сьогодні, 6 травня, тимчасово виконувати обов’язки голови правління Національної суспільної телерадіокомпанії України буде член правління Микола Чернотицький.

Про таке своє рішення повідомив голова правління Суспільного Зураб Аласанія під час спільної зустрічі з колективом керівників адміністративного та творчого напрямів. Голова правління також повідомив, що від сьогодні перебуватиме у відпустці.

Раніше, 31 січня, Наглядова рада НСТУ достроково розірвала контракт із головою правління, позапланово включивши до порядку денного з винесенням для таємного голосування відповідне питання. Згодом, 12 лютого, Наглядова рада відтермінувала рішення про дострокове розірвання контракту до 6 травня 2019 року. Одразу після цього до суду було подано позов до Наглядової ради щодо визнання такого рішення протиправним та його скасування.

Справу розглядає Шевченківський районний суд Києва, суддя Пономаренко Тамара Василівна, за позовом Зураба Аласанії до ПАТ "НСТУ", членів Наглядової ради Тетяни Лебедєвої, Світлани Остапи, треті особи — члени наглядової ради В’ячеслав Козак, Олексій Панич, Вадим Міський.

Наступне судове засідання в справі щодо дострокового розірвання контракту з головою правління призначено на 11 червня 2019 року.