Команда Суспільного у Сумах отримала нову техніку

Команда Суспільного у Сумах отримала нову техніку

8 бер. 2023

8 березня редакція діджитал-відділу Суспільне Суми отримала нову техніку. Її передав команді голова правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький під час свого візиту в Суми.

«Це техніка, придбана за кошти наших партнерів — Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку SIDA*. Це підтримка діджитал-команд Суспільного, щоб вони більш ефективно працювали. Сьогодні прибули 4 ноутбуки MacBook, згодом будуть ще камери GoPro», — розповів Микола Чернотицький.

Читайте також: Повідомляйте новини: як зв’язатися із Суспільним на Сумщині? 

Команда діджитал-відділу Суспільне Суми вже почала працювати на нових комп’ютерах, аби ще оперативніше повідомляти про головні події регіону. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українського Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Сумській області — це телеканал Суспільне Суми та Українське Радіо Суми.

Дивитись і слухати Суспільне Суми онлайн можна на сайті

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

  Суспільне│Новини

  телеграм-каналі; 

  фейсбук-сторінці

  інстаграм-сторінці; 

  ютуб-каналі; 

  вайбер-каналі.

*У межах проєкту співпраці Суспільного мовника із SIDA — Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку — й Офісом медіарозвитку Шведського радіо SR MDO «Підтримка регіоналізації суспільного мовлення в Україні»*.