UA: Українське радіо Суми підготувало спецпроект до Дня батька

UA: Українське радіо Суми підготувало спецпроект до Дня батька

18 чер. 2019

В Україні вперше відзначили День батька. UA: Українське радіо: Суми презентувало спецпроект “Подякуй тату”, який цього року відзначали 16 червня.

Журналісти створили серію аудіороликів, в яких і діти, і дорослі дякують своїм татусям і пригадують найяскравіші моменти спілкування.

15 червня в ефірі UA: Українського радіо: Суми у програмі “Парадний портрет” з Катериною Іваненко, слухачі познайомилися з багатодітним татом п’яти діточок. Кожен з них, так само як і батько, грають на декількох музичних інструментах.

Крім того, редакторка Оксана Усенко впродовж тижня дізнавалась у сум’ян, за що вони люблять батьків. У програмі “Глас народу” прозвучали найцікавіші, найвеселіші і найніжніші дитячі зізнання у любові до тата.

16 червня у програмі “З перших вуст”, до якої Олександр Бабуров запросив представників ГО “Батьківський рух”, а також татуся з величезним досвідом, слухачі почули розповідь про історію створення свята, причину його виникнення та його необхідності.

Також у програмі відбулося пряме включення журналістів UA: Українського радіо: Суми зі святкувань, які проводилися в місті.

Стежити за ефірами UA: Українського радіо: Суми можна в мережі Facebook та на Mixcloud.