Затишні квартирники стартували на UA: СУМИ

Затишні квартирники стартували на UA: СУМИ

20 чер. 2019

Сумська філія Суспільного разом із клубом авторської пісні “Булат” розпочали спільний проект #КвартирникиНаСуспільному. Протягом червня актова зала UA: СУМИ збирає молодих виконавців Сумщини, які пишуть пісні та готові ділитися своєю творчістю з іншими.

Мета проекту: привернути увагу до молодих авторів та виконавців та показати, що наш регіон багатий на таланти. А також – відновити традицію квартирників. Адже 30 років тому клуб авторської пісні «Булат» збирався по вівторкам та влаштовував затишні вечори у будинку культури.

"Проект започатковано у партнерстві з Сумським клубом авторської пісні "Булат". Суспільне надає місцевим молодим талановитим авторам-виконавцям можливість виступити перед аудиторією і отримати промоцію для своєї творчості. Перша серія складається з чотирьох концертів і триватиме весь червень (кожного вівторка)”, – говорить менеджер Сумської філії Олександр Такул.

"З клубом авторської пісні "Булат" ми маємо вже довгу історію створення  спільних проектів. Новий етап творчих відносин – квартирники на UA: СУМИ. Це для молодих і натхненних, хто хоче заявити про себе", – каже продюсерка UA: СУМИ Оксана Кириленко.

Тож, квартирники повернулися, оновилися та чекають на вас у стінах Суспільного! Стежте за новинами UA: СУМИ на офіційній сторінці в Facebook.