Програма “На Часі: Ранок” на UA: СУМИ вийшла в ефір в новій студії

Програма “На Часі: Ранок” на UA: СУМИ вийшла в ефір в новій студії

22 лип. 2019

Сумська філія Суспільного оновила ранкову студію. Відтепер ведучі “На Часі: Ранок” вітатимуть глядачів в сучасних декораціях у бузкових відтінках.

У липні проект був у відпустці, тож цей час використали для переобладнання. Роботи по оновленню студії команда UA: СУМИ виконувала власноруч, а допомагали в цьому дизайнерки та художниці Ліза Назарьєва та Надія Лебедєва.

"Така робота згуртовує. Хоч це місцями й нервово, але ж у суперечках народжується істина. Люди, які разом і в прямий ефір, і в ремонт – то вже загартована команда," – каже продюсерка UA: СУМИ Оксана Кириленко.

Потреба в оновленні декорацій виникла, оскільки студія використовується сім днів на тиждень, і вони швидко зношуються. Стара студія бачила танці, шоу барменів та кухарів, різноманітні витвори хенд-мейду. Художники малювали в ній, а бариста готували смачну каву. Сюди ж приводили котиків та песиків, яким шукали нову родину.


“Чесно кажучи, спочатку мало вірилося, що за три тижні можна кардинально змінити студію і встигнути до початку нового сезону. Але я подивилася, як згрупувалася команда, і зрозуміла, що з ними і в космос можна відправитись. Тішить те, що на допомогу нам прийшли постійні гості програми “На Часі: Ранок” – дві чудові дівчини – Ліза і Надя, які оздобили студію. Ще є, над чим попрацювати. Але кінцевим результатом команда задоволена”, – говорить Христина Бондаренко, лінійна продюсерка UA: СУМИ.

“Канікули” команда ранкового шоу використала продуктивно. Крім того, що візуально оновили студію, ще й підготували нові рубрики: MadeInSUMY, спецпроект #SUMYgram, “Кава-брейк”, соціальний проект, спільний із сумським притулком для тварин, “4 Лапи”. Детальніше про них можна буде дізнатися з наступних ефірів. Як говорять “ранківці”, нова студія надихає.

“Нова студія – це як довгоочікуваний ремонт квартири. Кожна деталь – викохана та улюблена. До студії хочеться повертатися та робити щось новеньке. А якщо серйозно, то щось нове завжди змушує збадьоритися. І це ідеально для ранкового шоу», – ділиться враженнями Сергій Шаповалов, ведучий програми “На Часі: Ранок”.

“Наша оновлена студія схожа на смачненьку зефірку або маршмелоу у ранковій каві сумчан. Те, що ми створювали своїми руками з гумором можна описати одним реченням "Піфагорові штани  - рівні,як не поверни". Прикро, що не маємо трикутної плазми”, –  жартує Дмитро Буряченко, ведучий програми “На Часі: Ранок”.

Керівництво філії ініціативу ранкової команди підтримало одразу. Однак натякає, що на цьому зміни не завершуються.

“Ініціативу ранківців не можна було не підтримати. Причому, якщо бачиш, як вони стараються, сам маєш долучатися ще більше – власними руками, ногами й головою. Результат нам подобається, хоч місцями студія ще видозміниться”, – розповів менеджер Сумської флії Суспільного Олександр Такул.