UA: СУМИ – інформаційний партнер 24-го Міжнародного фестивалю музики «Bach-fest».

UA: СУМИ – інформаційний партнер 24-го Міжнародного фестивалю музики «Bach-fest».

8 жов. 2019

Фестиваль музики епохи бароко «Bach-fest» цього року у Сумах розпочнеться 11 жовтня і триватиме до 13 листопада. На його концертах сумчани зможуть послухати музику у виконанні майстрів міжнародного рівня з України та Європи.

«У межах фестивалю відбудуться шість концертів, з яких п`ять -  благодійні. Виручені кошти підуть на реабілітацію поранених українських військових. 25 жовтня відбудеться незвичайний концерт - вперше в Сумах на одній сцені одночасно зазвучатимуть 4 клавесини: з них  - один сумський, а три привезуть з Києва. Цього року на «Bach-fest» виступатимуть музиканти з України, Німеччини, Польщі та Швейцарії. Візит музикантів з Бремену відбудеться за підтримки Посольства Німеччини в Україні: уряд Німеччини виділив на їх поїздку 2 500 євро», - розповів організатор фестивалю Орест Коваль.

UA: СУМИ традиційно виступає партнером фестивалю «Bach-fest».

«Bach-fest» для міста - подія знакова й  очікувана. Ми маємо на меті записати 2 концерти - заключний та квартету клавесинів. Також  UA:СУМИ відслідковуватиме  перебіг фестивалю і глядачі матимуть змогу побачити у ранковій програмі Щоденники фестивалю «Bach-fest» та інтерв’ю з музикантами." – повідомила продюсерка філії Оксана Кириленко.