Телеканал UA: СУМИ нагородив переможців фотоконкурсу #явтєлєку

Телеканал UA: СУМИ нагородив переможців фотоконкурсу #явтєлєку

28 лис. 2019

27 листопада у прямому ефірі програми «На Часі: Ранок» переможцям фотоконкурсу «#явтєліку»  вручили призи. Володарі першого місця - Євгенія Манько та її син Дмитро – отримали можливість спробувати себе у ролі телеведучих програми «На Часі: Ранок».  Юлія Котлярова посіла 2 місце та виграла чашку з логотипом "UA:". Третій приз – значок з логотипом UA: СУМИ дістався Софії Дрозд. 

Команда UA: СУМИ присвятила конкурс «#явтєліку»  2 подіям – поверненню після довготривалої реабілітаційної відпустки журналіста Олександра Качанова і Дню телебачення, радіомовлення та зв’язку. Конкурс оголошено 14 листопада на сторінці UA: СУМИ у Facebook. 

Для участі у конкурсі необхідно було виконати такі умови:

 

  • Опублікувати своє фото,  де присутній логотип UA:СУМИ, на своїй сторінці в Facebook із хештегами #явтєліку2019 #uaсуми
  • Під анонсом конкурсу написати – "Беру участь".
  • Вподобати сторінку UA:Суми

Переможців  визначили 22 листопада за допомогою ресурсу random.org.

  •  

«До участі у конкурсі мене підштовхнув син. Він займається спортом, тому був налаштований на перемогу, – розповідає володарка головного призу Євгенія Манько, – Проте, головний приз був неочікуваним. Спочатку сумнівалась, чи погоджуватись вести прямий ефір, чи попросити чашку. З рештою наважилась на ефір і не шкодую. Нам із сином дуже сподобалось!» 

Юлія Котлярова та Софія Дрозд розповіли, що своєю участю у конкурсі хотіли підтримати ініціативу UA: СУМИ. Вони стежать за каналом у соціальних мережах та високо оцінюють роботу колективу. Тому залюбки долучились до конкурсу.