Команда програми «На Часі: Ранок!» зняла новорічний фільм

Команда програми «На Часі: Ранок!» зняла новорічний фільм

9 січ. 2020

До Нового року команда програми «На Часі: Ранок!» телеканалу UA: СУМИ  створила  фільм-історію  про мрії і взаєморозуміння, терпіння і розчарування, дружбу і кохання.

У головних ролях – ведучі ранкового шоу  Дмитро Буряченко, Маргарита Лисенко, Сергій Шаповалов та лінійна продюсерка UA: СУМИ Христина Бондаренко. У фільмі вони зіграли самих себе.


«Цю новорічну  стрічку ми зробили під слоганом: «Усі персонажі - справжні, усі збіги - невипадкові». Усе засновано на реальних подіях і все, як у житті. Ми тут справжні, хоча і працюємо у межах конкретної історії. Ми любимо експерименти, любимо змінювати формати, виходити із зони комфорту. Це такий собі підсумок нашої творчої роботи за рік. Було незвично, але цікаво», – розповідає лінійна продюсерка UA: СУМИ Христина Бондаренко.

«То був класний незвичний формат ранкового шоу, сценарна робота, підготовка дійсно робили новорічну атмосферу», - додає Дмитро Буряченко.

Працювали над фільмом близько місяця: писали сценарій, знімали, монтували. Робота була непростою. 

«Я збагнула, як важко бути актором, адже зйомки нашого новорічного фільму кардинально відрізняються від зйомок сюжету в нон-стоп режимі, де немає права на другий дубль. У фільмі можна було робити хоч всі 10 дублів, але з кожним було щось не так - не достатньо ідеально, тому п’ятихвилинну сцену ми могли знімати дві години! Тож, ми були реально змучені, але при цьому щасливі», - каже Маргарита Лисенко.


До зйомок долучились і гості програми «На Часі: Ранок!».

«Я вперше спробував себе у ролі актора, думаю, в мене вийшло. Прикольно, що наші гості також перевтілювались і замість звичних для них інтерв`ю брали участь в зйомках за сценарієм. Фільм вийшов динамічним та цікавим», - ділиться враженнями Сергій  Шаповалов.


«Нашим ранківцям будь-яке нове завдання, ідея, формат  лише на першому обговоренні видається складним, поки слухають і обмірковують. Потім швидко спрацьовує пусковий механізм  спільної завзятості і вони викладаються на всі 100 та знову доводять, що ранківці - таки злагоджена й креативна команда!»  - коментує продюсерка UA: СУМИ Оксана Кириленко.

Переглянути фільм можна на сторінці UA: СУМИ у Facebook та на каналі у YouTube