Робота UA: СУМИ в умовах карантину: оперативні новини та захист колективу

Робота UA: СУМИ в умовах карантину: оперативні новини та захист колективу

17 бер. 2020

Суспільне телебачення Сумщини в дні карантину продовжує інформувати глядачів про важливі події регіону. Водночас керівництво телеканалу вживає всіх необхідних заходів для захисту здоров`я працівників.

«Найважливіше завдання Суспільного мовника  – інформування аудиторії. У період карантину через поширення COVID-19 забезпечення доступу громадян до інформації стає першочерговим. Ми продовжуємо працювати й оперативно повідомляти вам  про найважливіші події в Україні та на Сумщині, — розповідає продюсерка UA: СУМИ Оксана Кириленко. — Режим роботи UA: СУМИ змінено для працівників, але не для глядачів. Новини о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30  - в ефірі, як і завжди. На хвилях «Українське радіо:Суми» час інформаційних випусків  12:10, 17:10 та 20:10.

Найоперативніша  інформація — на цифрових платформах телеканалу UA: СУМИ: Facebook, YouTube та на сайті. В інформаційних програмах «Тема дня» (на телебаченні о 19:20) та «По суті»(на радіо о 17:30) - інтерв’ю з епідеміологами, інфекціоністами, представниками влади й юристами.

У разі появи особливо важливої інформації, яка потребує миттєвого поширення і реагування  — ми готуватимемо інформаційні спецвипуски».

Суспільне турбується про здоров`я своїх працівників. Радіо-, теле- та діджитал- редакції UA:СУМИ переважно працюватимуть дистанційно. Ми відмовились від ранкових ток-шоу на ТБ та радіо, аби убезпечити наших працівників і гостей. Проте, ми так само ( але з урахуванням профілактичних та запобіжних заходів)  виїжджатимемо на зйомки, щоб зібрати для вас достовірну інформацію.