Команда UA: СУМИ створила спільноту “Сумчани на карантині” для обміну важливою інформацією.

Команда UA: СУМИ створила спільноту “Сумчани на карантині” для обміну важливою інформацією.

31 бер. 2020

В період карантину, викликаного поширенням COVID-19, достовірна, оперативна та всебічна інформація вкрай важлива. Тому Суспільний мовник Сумщини заснувало спільноту «Суми на карантині» у Facebook для обміну повідомленнями. За перші дні існування до неї долучилось понад 600 користувачів.

Команда UA: СУМИ запрошує всіх мешканців Сум та області приєднуватись та ділитися інформацією. Пишіть свої спостереження та враження про карантин, надсилайте фото та відео. Як працюють лікарні, транспорт, магазини, аптеки, тривожні служби. Чи дотримуються сумчани обмежень на пересування. Чим зайняти себе людям, котрі знаходяться на самоізоляції.

Вся «карантинна» інформація, зібрана в на одній платформі, допоможе журналістам бути в курсі подій навколо, щоб оперативно реагувати на них та перевіряти інформацію, надавати пояснення експертів. Створимо разом інформаційну мапу карантину.

Нагадаємо, що колектив Суспільного Сумщини продовжує працювати, щоб оперативно та вчасно надавати мешканцям Сумщини достовірну інформацію щодо карантину та захворюваності на COVID-19.

Шукайте новини Суспільного Сумщини:

- у прямому ефірі телеканалу UA: СУМИ о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30;

- в інформаційних випусках «UA: Українське радіо:Суми» о 12:10, 17:10 та 20:10;

- на сайті suspilne.media;

- на діджитал платформах UA: СУМИ: у Facebook, Instagram, Telegram та наYoutube-канал філії.

Нагадуємо, що з 18 березня команда Суспільного Сумщини працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19.