Великодні богослужіння ПЦУ та УГКЦ наживо транслюватимуть два канали Суспільного радіо

Великодні богослужіння ПЦУ та УГКЦ наживо транслюватимуть два канали Суспільного радіо

16 кві. 2020

Два канали Суспільного радіо UA: Українське радіо: Суми та UA: Радіо Культура транслюватимуть Великодні богослужіння для вірян східного обряду. 

  • У суботу, 18 квітня, із 23:30 до 03:00 відбудеться пряма трансляція Великодньої Божественної Літургії з Михайлівського Золотоверхого собору.
  • У неділю, 19 квітня, із 07:30 до 11:00 — трансляція Великодньої Божественної Літургії з Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ в Києві.

    Слухайте UA: Українське радіо: Суми на на FM-хвилях Сумської області:

    Суми – 88.1
    Білопілля – 91,6
    Тростянець  - 104,1
    Конотоп – 104,6
    Лебедин – 104,8
    Шостка – 107,8

    UA: Радіо Культура можна слухати у Білопіллі на частоті 91,1 МГц

    Трансляції коментуватиме ведучий UA: Українське радіо Роман Коляда.

«Оскільки релігійні обряди мають велику візуальну складову, Суспільне радіо завжди особливо відповідально ставиться до коментування церковних служб. Ми не лише даємо змогу слухачам долучитися до служби, а й пояснюємо, що саме відбувається, яке значення має та чи та дія. Радіо — найдоступніше медіа. Окрім того, UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа України. Тому завдяки трансляціям на UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура до Великодніх богослужінь зможуть долучитися сотні тисяч вірян», — прокоментував член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін.

Нагадаємо, усі канали Суспільного радіо можна слухати в FM-діапазоні, на сайті ukr.radio та в мобільному застосунку suspilne.radio.

Читайте також: Суспільне радіо враховує інтереси вірян у плануванні ефірів на час карантину