Суспільне Сумщини підготувало Великодні проєкти для радіо та соцмереж

Суспільне Сумщини підготувало Великодні проєкти для радіо та соцмереж

17 кві. 2020

До Великодня команда Суспільного Сумщини готує серію роликів та сюжетів для діджитал-платформ та на радіо.

Наші ведучі та журналістки Христина Бондаренко та Маргарита Лисенко влаштували справжній кулінарний батл та приготували святкові паски за цікавими рецептами. Також відео-рецепти нам надіслали наші постійні глядачі.

Легкий рецепт сирної паски від Христини Бондаренко

Рецепт бездріжджової паски, що схожа за смаком на кекс від Маргарити Лисенко

Родина Аліни та Артема Познанських розказали нам про свою сімейну традицію – розписування великодніх яєць. 

А ще – ми вирішили розказати, як в умовах карантину відзначали Великдень у світі? Тому наші Христина Бондаренко та Сергій Шаповалов підготували спецвипуск проекту #НУЩОТАМ, де зібрали кілька історій з Польщі, острова Мадейра та Іспанії.

На хвилях  UA: Українське радіо: Суми до Великодня вийде низка проектів. Слухайте у суботу:

  •  З 12:10, після випуску новин, у програмі  «З перших вуст» наш журналіст разом з юристом у прямому ефірі, строго дотримуючись правил безпеки, в масках і рукавичках, відповідатимуть на питання слухачів і розповідатимуть, які пільги та послаблення, і в яких галузях очікують слухачів під час карантину.
  •  З 12:20 у програмі «Грунтовна відповідь» слухайте розмову з очільником міста про всі заборони, про правила і заходи які вжиті владою на час свят, щоб убезпечити вірян від зараження коронавірусом. Також про заходи в храмах та церквах розкажуть очільники місцевих релігійних громад.
  •  З 12:50 та 20:10 проєкт «Зустрічай свято Великодня вдома!» Настоятелі храмів закликають вірян не ходити у церкви і відзначати Свято Воскресіння Христового вдома.
  • О 17:20 у програмі «По суті» нададуть слово представникам усіх конфесій та церков, котрі відзначають Великдень 19 квітня. Священнослужителі розкажуть про те, які заходи будуть проводитись у церквах, як відзначати свято віруючим, з огляду на пандемію та карантин.

Слухайте UA: Українське радіо: Суми на на FM-хвилях Сумської області:

Суми – 88.1

Білопілля – 91,6

Тростянець  - 104,1

Конотоп – 104,6

Лебедин – 104,8

Шостка – 107,8