Зміни в режимі роботи UA: СУМИ

Зміни в режимі роботи UA: СУМИ

30 вер. 2020

Від 1 жовтня Сумська філія Суспільного змінює режим роботи через підтверджений випадок захворювання на COVID-19 у одного з працівників та низку підозр на коронавірусну інфекцію.

Частина команди вже перебуває на самоізоляції та очікує результатів тестів на COVID-19. Інша частина з 1 жовтня почне працювати дистанційно.

Читайте також На Сумщині за добу виявили 215 людей з коронавірусом, двоє - померли

За нового режиму роботи Суспільне Сумщини може підтримувати повноцінне функціонування діджитал-платформ, де і надалі виходитимуть оперативні новини. Трансляцію телевізійних програм власного виробництва UA: СУМИ тимчасово призупиняє.  Програми Українського радіо. Суми виходитимуть у двох відрізках: о 12:10 та о 17:10. У приміщенні філії проведуть заходи дезінфекції.

«Ми продовжуємо інформувати глядачів і слухачів про події у області в рухомому рядку новин та через сторінки Суспільного Суми у соціальних мережах», – розповіла продюсерка UA: СУМИ  Оксана Кириленко.

Читайте також: Чого чекати від другої хвилі епідемії COVID-19: Ірина Микичак — наживо на UA: Українське радіо

Випадок захворювання на COVID-19 на Сумській філії Суспільного зафіксували вперше. Телеканал повернеться до звичайного графіку роботи за першої можливості.