На UA: СУМИ — «Виборчий округ. Місцеві» із кандидатами у мери Сум

На UA: СУМИ — «Виборчий округ. Місцеві» із кандидатами у мери Сум

16 жов. 2020

Дискусія кандидатів на посаду міського голови відбудеться 19 жовтня у прямому ефірі токшоу «Виборчий округ. Місцеві» на UA: СУМИ.

Публічна співбесіда з кандидатами вийде на UA: СУМИ о 19:15 та звучатиме у повторі в радіоверсії о 12:10 на хвилях UA: Українське радіо. Суми. Її також можна буде переглянути у запису на ютуб-каналі Суспільного Суми.

Читайте також: Суспільне пояснює, як не помилитися з бюлетенями на виборах

Журналісти Суспільного допомагатимуть виборцям розібратися з програмами кандидатів і перевірятимуть учасників перегонів на знання місцевих проблем та розуміння повноважень місцевого самоврядування.

Читайте також: Про що згадують лише перед виборами: Суспільне розбирає 7 «вічних» проблем Сумщини

Нагадаємо, «Виборчий округ» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. Завдяки незаангажованому майданчику Суспільного мовника виборці матимуть змогу розібратися з програмами кандидатів і зробити виважений самостійний вибір.

Проєкт «Виборчий округ» регіональних філій має вже три сезони: уперше на ефіри Суспільного запрошували народних депутатів-списочників восени 2018 року, кандидатів у народні депутати за одномандатними виборчими округами (мажоритарників) у липні 2019 року перед позачерговими парламентськими виборами, у сезоні листопада 2019 року аналізували роботу новообраних депутатів Верховної Ради за сто днів після виборів.