Суспільне Сум у день виборів розкаже про важливі новини

Суспільне Сум у день виборів розкаже про важливі новини

23 жов. 2020

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Цього дня Суспільний мовник Сумщини буде інформувати глядачів та слухачів про важливі новини.

«У неділю, 25 жовтня  працюватимуть всі редакції регіонального суспільного мовника «Суспільне Суми», аби оперативно інформувати аудиторію всіх платформ про події дня виборів», - розповідає продюсерка Сумської філії Суспільного Оксана Кириленко.

Команда телеканалу UA: СУМИ підготує випуски новин у неділю о 14:00 та о  17:00. З 19:00 до 20:00 в ефір вийде програма «Сьогодні. Головне», присвячена важливим подіями дня.  На UA: Українське радіо Суми слухайте новини о 12.10 та 17.10 та спецефір о 17:20.

О 20:00 буде озвучено результати екзит-полів у міжрегіональному проєкті «Суспільна студія», який транслюватимуть всі регіональні філії. Прямий ефір програми заплановано до 02:00 понеділка.

Оперативні новини про вибори на Сумщині шукайте на діджитал-платформах Суспільного Суми:

-          сайті новин,

-          фейсбук-сторінці,

-          ютуб-каналі,

-          телеграм-каналі.

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», — розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Нагадаємо, філії Суспільного працюють як єдина міжрегіональна платформа з виробництва та розподілу контенту.